Gå til hovedindhold

💌 Julepost: Året der gik i Cabana

Fællesskabet bag Kommuneplatformen er vokset - og det samme er både Kommuneplatformen og PublicPlatforms fleksibilitet og funktioner.

20. dec. 2023

Det skete i de dage i januar engang, at årets første udbud satte året i gang. Aarhus Kommune valgte Kommuneplatformen som deres nye hjemmesideløsning og med sit hovedsite og næsten 250 subsites  begyndte migreringen af knap 30.000 indholdssider. 💪

Det skete sideløbende med, at vi sammen med Frederiksberg Kommune, Horsens Kommune, Aabenraa Kommune og Dansk Fjernvarme arbejdede på at blive klar til lanceringer på henholdsvis Kommuneplatformen og PublicPlatform.

I 2023 kunne vi derudover byde KL, Danske Kommuner og Haderslev velkomne i fællesskabet. 👋

Op mod 1 mio. borgere benytter nu hjemmesider skabt i Kommuneplatformen, som bruges af ca. 1.500 webredaktører - vi nærmer os i alt 1.000 offentlig websites i vores eksisterende løsninger. 🙀

Vi har lanceret omkring 400 hjemmesider på Kommuneplatformen og PublicPlatform, bl.a. 👉

❤︎  Horsens.dk

❤︎  Frederiksberg.dk

❤︎  Danskfjernvarme.dk

❤︎  KL.dk

❤︎  Danskekommuner.dk

❤︎  Aarhus.dk

❤︎  Aabenraa.dk

... og helt vildt mange subsites!

Vi er vokset ud af det lille kontor på Frederiksberg og har budt nye content movers, driftsmedarbejdere, udviklere og projektledere velkomne - faktisk hele 8 nye medarbejdere: Nina, Nikolai, Ellie, Sebastian, Betzy, Malene, Frederik og Jonas. Vi er nu et stærkt team på 18. 💚

Vi har meget glædeligt fortsat vores samarbejde med Syddansk Universitet og fortsætter i 2024 med at supportere ministerier og styrelser i deres arbejde på Statens IT's platform Fælles Web. Vi har også fornøjelsen af fortsat at samarbejde med Skandinaviens største musikmagasin, GAFFA.

I netværket Morgendagens Kommune har vi sat fokus på en masse spændende emner og fået nye netværkspartnere i Cludo og NNIT. Første halvår 2024 allerede er fuldt booket med webinarer - vi glæder os. Følg vores aktiviteter på LinkedIn.

Vi har udviklet et hav af nye funktioner og integreret til bl.a. Raffle, Vocast, Nemtilmeld, Cludo, Conference Manager, MemberCare og  Ubivox.

Vi har optimeret vores abonnementstjeneste, så vores kommuner nu kan skabe endnu mere fleksible nyhedsbreve direkte i løsningen.

Vi har for alvor fået hånd om vores kurser, som udbydes til brugere af Kommuneplatformen i august var ca. 100 deltagere fra kommuner på tværs af landet på online kursus.

Sammen med Horsens har vi udviklet en helt ny måde at skabe kampagnesider på, som nu er tilgængelig for alle i fællesskabet - se det flotte resultat på tilflytter.horsens.dk.

Vi kan ikke andet end glæde os til at se hvad 2024 bringer. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil følge med - det håber vi!

Rigtig god jul og godt nytår! 🎄