Gå til hovedindhold

Transportministeriet

PublicPlatform

Transportministeriet bliver endnu mere fleksible

Transportministeriets mission er at sikre mobilitet, der skaber værdi for det danske samfund. Derfor udviklede vi et responsivt webdesign, der skulle leve op til ministeriets formål: at rådgive og vejlede borgere til en bedre hverdag, uanset hvor de er i Danmark og på nettet. Se resultatet på trm.dk.

Udfordring

Transportministeriet kontaktede os i forbindelse med et re-design og en modernisering af deres digitale tilstedeværelse.

Transportministeriet arbejder med planlægning, drift og vedligehold af infrastruktur på transportområdet såvel som tilsyn med det samlede danske transportsystem. Den digitale platform krævede et opløft, som gjorde det nemmere og mere intuitivt for de besøgende at navigere rundt blandt informationerne.

Løsning

Cabana har visualiseret ministeriets kerneværdier, mobilitet og fleksibilitet, med et rent, brugervenligt og responsivt webdesign. Afsættet i projektet var en Sitecore CMS-opgradering, og det ønskede slutprodukt var et enkelt, responsivt design med en mere intuitiv, brugercenteret navigationsstruktur.

Med Cabanas digitale løsning har siden bibeholdt sit professionelle, informative look, men med et webdesign, der er tidssvarende, lettere at navigere i og vigtigst af alt: let for brugerne at tilgå – på tværs af digitale enheder.

Tag et kig omkring hos www.trm.dk

Kontakt os

Thomas Vorgaard

+45 4081 9594

tvo@cabana.dk